Astrid Tuven

Med Astrid får du en coach med høy kompetanse og lang erfaring, som virkelig legger all sin energi ned i å skape resultater for sine kunder. Med spesialisering innen trening under og etter graviditet, er Astrid en ettertraktet PT og kostholdsveileder for både kommende og nybakte mødre. I tillegg brenner Astrid for styrketrening i alle former, og er en mester i å skreddersy treningsprogram for deg som vil øke muskelstyrke eller få muskelvekst. 

Kompetanse

Jeg heter Astrid Tuven og er 27 år. Jeg bor i Porsgrunn sammen med mine to barn på 3 og 6 år og jobber fulltid som Personlig trener på senter og online.

Jeg har gått helsefag, studert ernæring og er utdannet PT og kostveileder (via active education). I tillegg har jeg også personlig erfaring med vektnedgang, bygge muskler og opptrening etter fødsel.

Dette får du

Når jeg jobber med kunder, har jeg høyt fokus på balanse i hverdagen. Du trenger ikke trene deg i hjel og du skal kunne spise helt vanlig mat og fortsatt kunne gå ned i vekt, øke muskelmasse eller få en sunnere hverdag med mer energi.

Ønsker du måltider som kan lages i forveien for flere dager av gangen? Eller ønsker du måltider som passer for hele familien og som også appellerer til barna? Det fikser vi!

Med meg som coach vil du få en fagperson i ryggen som har som mål at du skal lykkes! Uansett hvilket mål du har, vil jeg gjøre det jeg kan for at du skal nå dem og bli den beste versjonen av deg selv.

..Og har du ingen konkrete mål? Da kan vi sammen finne ut av dette og legge en plan som passer akkurat deg og ikke minst DIN hverdag.

Få med deg inspirerende artikler fra Astrid her

Styrketrening

Utetrening: Tren styrke ute i frisk luft

De fleste forbinder styrketrening med et treningssenter, med mye folk og delvis kø ved de forskjellige apparatene. Det er fint å trene på et treningssenter,

Styrketrening

Hvordan trene rumpe og lår hjemme

Mange tror man må ha tilgang til treningssenter for å kunne få gjennomført en ordentlig benøkt. Det finnes mange øvelser man kan gjøre i sitt