De beste coachene, tilgjengelig for deg akkurat når du trenger det

ActivePT har noen av landets dyktigste trenere og kostholdsveiledere. Alle har høgskole- og universitetsutdanning innen helsevitenskapelige fag, og vi har både fysioterapeuter, osteopater, kliniske ernæringsfysiologer og toppidrettstrenere ansatt hos oss. Alle våre coacher har lang erfaring, og med eksperter innen mange fagfelt får du akkurat den coachen du trenger. 


Dedikert måloppnåelse

Vi jobber effektivt og målrettet for at du skal nå dine mål. Vår unike metode for screening og helseanamnese gjør at vi får god innsikt i deg og din fysiologiske tilstand. 

Ved å etablere grundig forståelse for hva som er dine ønsker og behov, definerer vi tydlige og spesifikke mål sammen med deg. Disse målsetningene danner fundamentet for hvordan vi jobber, og legger tydlige rammer for utarbeiding av kostholdsplaner og treningsprogrammer. 

Gjennom et dedikert testsystem og jevnlige målinger har vi hele tiden kontroll på din utvikling, hvilket gjør at vi raskt kan gjøre endringer og tilpasninger for at du skal nå målene dine raskest mulig. 

Varige resultater

Vi jobber langsiktig for at du skal prestere bedre og føle deg bedre over tid. Vi jobber effektivt og målrettet, men ikke basert på kun kortsiktige effekter. Det er helt i orden å jobbe konsentrert i perioder for å nå mål som ligger nært frem i tid, men for oss er det like viktig at de gode resultatene vi skaper også er noe du har nytte av i et livslangt perspektiv. 

Livsstilsendring er krevende for mange, men ved å jobbe tett med en dyktig coach over tid er det enklere å endre vaner og etablere gode rutiner enn du tror. 

Seriøsitet og trygghet

Hos oss er du trygg på at rådene du får og planene vi ber deg følge er vitenskapelig forankret og trygge. Vi tar din helse som vårt største ansvar, og vi bruker derfor mye tid på å kvalitetssikre alle våre treningsprogrammer og ernæringsråd. 
Nettet flommer over av selvtitulerte “eksperter” innen kosthold og trening, og mange forbrukere følger dessverre blindt ukvalifiserte råd. I værste fall fører det til sykdom, skader og uønskede konsekvenser som bidrar negativt til tilstanden din. 

Active PT er del av et fagmiljø innen helsevitenskap ved norske høyskoler, og samarbeider om kompetanseutvikling med Antidoping Norge, Rådgivningstjenesten for spiseforstyrrelser og andre spesialistmiljøer. 

Ukomplisert kosthold

Det skal være enkelt å leve bedre, spise sunnere og trene mer riktig. Vi lager derfor kostplaner med råvarer du lett får tak i og som er ukomplisert å tilberede. Helt vanlig normal kost, bare riktig sammensatt med balansert næringsinnhold og tilrettelagt for kalorikontroll. 

Hos oss er det ingen kosttilskudd eller trenddietter, og ingen kompliserte oppskrifter eller mystiske ingredienser. Treningsprogrammene skreddersyr vi også helt etter dine behov.