"Vi tror på kunnskap som en viktig faktor for at du skal lykkes med livsstilsendring og prestasjonsutvikling. Hos oss får du derfor tilgang til en rekke kurs, foredrag og læringsaktiviteter du kan bruke for å utvikle deg fysisk og mentalt"
Mads Hansen
Fagansvarlig

Vår metodikk

Vår coaching er mer enn bare skreddersydde treningsprogrammer og kostholdsplaner.Vi tror på læring som en viktig faktor for bedre helse, prestasjonsutvikling og livsstilsendring. Derfor har vi en helhetlig tilnærming til deg og prosessen frem mot å nå dine mål.
Nøye tilpassede kostholdsplaner og skreddersydde treningsprogrammer danner kjernen i arbeidet vi gjør for deg, men du har også tilgang til en rekke andre fordeler du kun får hos oss. Active PT er del av en internasjonal utdanningsinstitusjon innen helsevitenskap, og en sentral del av arbeidet vi gjør med deg som kunde er å undervise og tilføre kunnskap. Vi vet at når du lærer og forstår mer, får du mer motivasjon og det er lettere å gjøre endringer og legge ned innsats for å nå dine mål.

Kostplan tilpasset deg

Våre coacher er spesialister på ernæring, og samtlige er lisensierte kostholdsveileder. Vi er opptatt av at din kostplan skal tilpasses deg og dine behov, og at den skal bestå av vanlig mat uten kompliserte tilsetninger eller spesielle ingredienser. Det skal være enkelt å spise sunt.

Vi vet at kunnskap og forståelse for de energigivende næringsstoffene og matvarenes betydning for hvordan du føler deg og presterer er viktig. I tillegg til kostplanene og programmene du mottar, får du også tilgang til læringsportalen vår der vi har en rekke kurs, artikler og foredrag du kan se når det passer deg.

Treningsprogram skreddersydd for resultater

Vi er opptatt av å tilrettelegge treningen som kan gjennomføres av alle. Vi skreddersyr derfor treningsprogrammet til deg basert på dine ønsker og behov. Ønsker du å trene hjemme uten utstyr, eller vil du benytte deg av apparater og frivekter på et treningssenter? Ønsker du kanskje å trene utendørs? Er det en spesiell idrett du vil utvikle prestasjon for?

Den store styrken til tjenesten vår er den høye kompetansen til våre coacher, og du vil alltid bli tildelt en coach som har spisskompetanse på akkurat det området som er nødvendig for at du lykkes.