Maria Albertsdottir

Maria er en coach med et brennende engasjement for trening, kosthold og helse. Hennes oppriktige omtanke for andre gir trygghet og tillit, og er en viktig faktor for at du som kunde opprettholder høy motivasjon og måloppnåelse. 

Kompetanse

Jeg heter Maria og jeg er utdannet personlig trener og kostholdsveileder med en tilleggsutdanning innen motivasjonspsykologi og coaching. 

Dette får du

Jeg har lenge hatt en lidenskap for trening, helse og ernæring. Kombinert med et brennende ønske om å hjelpe andre mennesker er mitt mål som coach å optimalisere trening og kosthold så det passer akkurat deg. 

 

For meg er det viktig at du r en positiv opplevelse og opplever målrettet progresjon, derfor legger jeg like mye vekt på det mentale aspektet som det fysiskeLivsstilsendringer kan være krevende, men med meg som coach forsikrer jeg deg om at denne reisen blir effektiv, lønnsom og gøy. 

 

Uansett om ditt mål er vektreduksjon, muskelbygging, bli sterkere eller generelt leve et sunnere liv skal jeg støtte deg på veien og hjelpe deg med nå dine mål! 

Finn inspirasjon og tips fra våre coacher

Styrketrening

Utetrening: Tren styrke ute i frisk luft

De fleste forbinder styrketrening med et treningssenter, med mye folk og delvis kø ved de forskjellige apparatene. Det er fint å trene på et treningssenter,

Styrketrening

Hvordan trene rumpe og lår hjemme

Mange tror man må ha tilgang til treningssenter for å kunne få gjennomført en ordentlig benøkt. Det finnes mange øvelser man kan gjøre i sitt