Norges ledende fagmiljø for online coaching

Active PT har et av landets ledende fagmiljøer innen kostholdsveiledning og personlig trening. Med coacher over hele landet og i alle aldersgrupper, har vi en samlet fagkompetanse som gir trygghet for deg som kunde.

Våre fagansvarlige

For å sikre at våre tjenester holder den høyeste standarden ut mot deg som kunde, kvalitetsikres alt våre coacher gjør av våre helsevitenskapelige og medisinfaglige ansatte. Våre fagansvarlige har alle mastergrad eller doktorgrad innen sine fagfelt, med spesialkompetanse innenfor aktivitetesfysiologi, psykologi, anatomi, biomekanikk og ernæringsfysiologi, for å nevne noe. 

Den fagansvarlige ledergruppen består i dag av følgende personer. 

Mads Hansen

Mads har en Mastergrad i bevegelsesvitenskap fra NTNU, og har lang og bred praksiserfaring som trener. Hans spesialkompetanse innenfor anatomi, biomekanikk og kraftutvikling gjør han til en stor ressurs for våre coacher når de designer krevende programmer innen styrketrening.

Mads er fagansvarlig i Active PT, og har styringen over det praktiske arbeidet som alle våre dyktige coacher hver dag gjør for våre kunder.

Ola Furseth

Med Mastergrad i psykologi - med spesialisering på mental trening og kognitive strategier for atferdsendring - er Ola en viktig sparringspartner for alle våre coacher. Han startet som personlig trener i 1997, og har jobbet med fysisk og psykisk prestasjonsutvikling for alt fra toppidrettsutøvere og næringslivsledere, til vanlige mennesker som meg og deg.

Ola har ansvar for prestasjonspsykologi og toppidrett i Active PT, og har i tillegg hovedansvaret for utvikling av alt pedagogisk innhold på læringsplattformen du har tilgang på som kunde hos oss.

Linn Borgundvaag

Linn har en Mastergrad i Samfunnsernæring, og er øverste leder for kosthold og ernæringsfysiologi hos Active PT.
Med sitt brennende engasjement for å gjøre gode kostvaner tilgjengelig for alle, er Linn en viktig sparringspartner i det daglige arbeidet våre coacher gjør med utarbeiding av kostholdsplaner.

Linn har også ansvar for mange av forelesningene og læringsmateriellet du har tilgang til som kunde hos oss, og hennes pedagogiske evner og formidlingsstil gjør at vi alle lar oss inspirere til å ta bedre ernæringsmessige valg i hverdagen.

Björn Hansson

Med Mastergrad fra Gymnastik og Idrottshögskolen i Stockholm med spesialisering i fysiologi, er Björn en viktig bidragsyter til alle problemstillinger våre coacher har rundt programlegging innenfor utholdenhetstrening.
Björn brenner for lettfattelig kunnskapsformidling og for at utholdenhetstrening skal være enkelt å implementere på alle nivåer og for alle kunder; uansett hvilket nivå de er på.

I Active PT har Björn ansvar for å følge opp alle coachene, og jobber daglig med å kvalitetssikre at alle programmer er tilrettelagt for optimal fysiologisk adaptasjon.