Våre coacher

Therese Starheim

PT og Kostholdsveileder

Therese er en dame med mange ben å stå på!. Personlig trener, kostholdsveileder, og med bachelor i psykologi og mastergrad i Rådgivningsvitenskap. Du er i trygge hender!

Maria Albertsdottir

PT og Kostholdsveileder

Maria er en coach med et brennende engasjement for trening, kosthold og helse. Hennes oppriktige omtanke for andre gir trygghet og tillit, og basis for god motivasjon og måloppnåelse. 

Astrid Tuven

PT og Kostholdsveileder

Astrid er en ettertraktet coach med høy kompetanse og lang erfaring- Hun legger all sin energi i å skape resultater for sine kunder, enten du har fokus på vektreduksjon eller styrkefremgang.

Sindre Solvang

PT og Kostholdsveileder

Sindre er en dyktig trener og kostholdsveileder med masse energi. Med Sindre får du en coach som engasjerer seg i deg, dine interesser og som legger til rette for at du skal nå målene du setter deg. Stikkord er ukomplisert kosthold, aktivitetsglede og effektiv trening som gir resultater; det er bare å glede seg!

Rune Bjugn

PT og Kostholdsveileder

Kjenner du på tidsklemma og at du ikke klarer å sette av nok tid til trening? Da er Rune coachen for deg! Som aktiv trebarnsfar på 42 år er Rune ekspert på å sjonglere hverdagens stramme tidsplan med jobb og effektiv trening som virkelig gir resultater.