Rune Bjugn

Kjenner du på tidsklemma og at du ikke klarer å sette av nok tid til trening? Da er Rune coachen for deg! Som aktiv trebarnsfar på 42 år er Rune ekspert på å  sjonglere hverdagens stramme tidsplan med jobb og effektiv trening som virkelig gir resultater. 

Dette får du med meg som coach

I mitt arbeid med kunder ser jeg på det helhetlige bildet: familie- og arbeidssituasjon, kosthold, aktivitet, søvn, stress osv. for så å kunne hjelpe dem å sette opp og nå deres mål, - sånt som bedre helse, sterkere kropp og sunnere livsstil for resten av livet. Min visjon er at livet skal være langt, funksjonelt, med fokus på positive opplevelser med familie og venner, mens sunn mat og trening skal være integrert i hverdagen uten å ta for mye fokus vekk fra det som er virkelig viktig. Jeg er opptatt av å vise vise til mine kunder at sunn mat kan være spennende og smake fantastisk, mens trening ikke nødvendigvis krever så mye tid.

Kompetanse og trygghet

Jeg er utdannet personlig trener kostholdsveileder, og har lang erfaring med særlig styrketrening, hjemmetrening og utetrening. Jeg brenner for å kunne støtte og motivere andre å klare å gjøre varige endringer i livet, særlig i en hektisk hverdag der de fleste av oss sjonglerer jobb og småbarnsliv og alt annet som stjeler tid. 

Jeg sørger for å sette opp kostholdsplaner med mye deilig og sunn mat for hele familien, og treningsprogrammer tilpasset kundenes hverdag, utgangspunkt og mål. 

For meg er det viktig at livsstilsendring skjer skånsomt samtidig at kunden får god støtte hele veien og opplever de gode effektene på kroppen – mer energi, sterkere muskler, bedre utholdenhet, mindre smerte, bedre humør og aller viktigst – ønskede resultater!

La meg hjelpe deg også! Ta kontakt og bli med på den spennende reisen i dag!

Finn inspirasjon og tips fra våre coacher

Styrketrening

10 gode øvelser å gjøre i tufteparken

Tufteparker har blitt skikkelig populært, og det av god grunn. Dette er nemlig en skikkelig god måte å trene hele kroppen på ute i frisk

Styrketrening

Utetrening: Tren styrke ute i frisk luft

De fleste forbinder styrketrening med et treningssenter, med mye folk og delvis kø ved de forskjellige apparatene. Det er fint å trene på et treningssenter,

Styrketrening

Hvordan trene rumpe og lår hjemme

Mange tror man må ha tilgang til treningssenter for å kunne få gjennomført en ordentlig benøkt. Det finnes mange øvelser man kan gjøre i sitt