Sindre Solvang

Sindre er en dyktig trener og kostholdsveileder med masse energi. Med Sindre får du en coach som engasjerer seg i deg, dine interesser og som legger til rette for at du skal nå målene du setter deg. Stikkord er ukomplisert kosthold, aktivitetsglede og effektiv trening som gir resultater; det er bare å glede seg!

Dette får du med meg som coach

Som personlig trener vet jeg at man kan oppnå store helsemessige forbedringer med små justeringer, så lenge de justeringene gjøres riktig. Trening og helse fremstilles ofte som veldig komplekst, men det trenger det ikke være.. Med meg som online coach får du en personlig trener som engasjerer seg i deg, dine interesser og som legger til rette for at du skal nå de målene du setter deg. God mat, riktig treningsmengde og rom for å kose seg er noe jeg ser på som helt relevant for at du skal oppleve aktivitetsglede, effektivitet og måloppnåelse.

Kompetanse og trygghet

Jeg er utdannet personlig trener kostholdsveileder, og har lang erfaring med særlig styrketrening, hjemmetrening og utetrening. Jeg brenner for å kunne støtte og motivere andre å klare å gjøre varige endringer i livet, uansett hvilke behov og mål man har.

Jeg sørger for å sette opp kostholdsplaner med mye deilig og sunn mat for hele familien, og treningsprogrammer tilpasset kundenes hverdag, utgangspunkt og mål. 

For meg er det viktig at livsstilsendring skjer skånsomt samtidig at kunden får god støtte hele veien og opplever de gode effektene på kroppen – mer energi, sterkere muskler, bedre utholdenhet, mindre smerte, bedre humør og aller viktigst – ønskede resultater!

La meg hjelpe deg også! Ta kontakt og bli med på den spennende reisen i dag!

Finn inspirasjon og tips fra våre coacher

Styrketrening

10 gode øvelser å gjøre i tufteparken

Tufteparker har blitt skikkelig populært, og det av god grunn. Dette er nemlig en skikkelig god måte å trene hele kroppen på ute i frisk

Styrketrening

Utetrening: Tren styrke ute i frisk luft

De fleste forbinder styrketrening med et treningssenter, med mye folk og delvis kø ved de forskjellige apparatene. Det er fint å trene på et treningssenter,

Styrketrening

Hvordan trene rumpe og lår hjemme

Mange tror man må ha tilgang til treningssenter for å kunne få gjennomført en ordentlig benøkt. Det finnes mange øvelser man kan gjøre i sitt