Therese Starheim

Therese er virkelig en dame med imponerende mange ben å stå på! Ikke bare er hun utdannet personlig trener og kostholdsveileder, hun har også en bachelorgrad i psykologi og en mastergrad i Rådgivningsvitenskap. For deg som er så heldig å få Therese som coach kan du se frem til å samarbeide med en dame som virkelig bryr seg og som brenner for at du lykkes og får de resultatene du drømmer om.

Kompetanse

Jeg er utdannet personlig trener og kostveileder ved Active Education. I tillegg har jeg en bachelor i psykologi og en mastergrad i Rådgivningsvitenskap ved NTNU i Trondheim.

Når jeg jobber, syns jeg det er viktig å bygge en trygg og god relasjon med kundene mine. Jeg tar meg alltid god tid til å bli kjent med akkurat deg, dine behov, ønsker og mål.

Dette får du

Mitt mål er å levere god kvalitet til deg som kunde. Ved å lage treningsprogram som er skreddersydd deg, din situasjon og hverdag, med høyt fokus på at det skal være gøy, realistisk og gjennomførbart så du opplever mestringsfølelse og treningsglede fra start.

Hvis du er en av de som har lyst til å komme i gang med treningen, men som forståelig nok syns dette er vanskelig; la meg med min unike kompetanse motivere og hjelpe deg over dørstokkmila.

Selv driver jeg mest med styrketrening, og utholdenhetstrening som jogging, sykling og svømming. Jeg har også mange års erfaring fra dans.

Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med deg, og ikke minst komme i gang med skreddersydd treningsprogram, kostholdsveiledning og tett oppfølging tilpasset akkurat deg.

Finn inspirasjon og tips fra våre coacher

Styrketrening

Utetrening: Tren styrke ute i frisk luft

De fleste forbinder styrketrening med et treningssenter, med mye folk og delvis kø ved de forskjellige apparatene. Det er fint å trene på et treningssenter,

Styrketrening

Hvordan trene rumpe og lår hjemme

Mange tror man må ha tilgang til treningssenter for å kunne få gjennomført en ordentlig benøkt. Det finnes mange øvelser man kan gjøre i sitt