Vi er stolte over å tilby et unikt fagmiljø bestående av kostholdsveiledere og fysiske trenere med svært høy kompetanse. Med vårt fagteam av ernæringsfysiologer, fysioterapeuter, idrettsfysiologer og psykologieksperter i ryggen, kan du være trygg på at vi har kompetansen du trenger for å effektivt nå dine mål og oppnå resultatene du drømmer om.
Mads Hansen
Fagansvarlig og teamleder

Active PT skal tilby landets ledende fagmiljø av trenere og kostholdsveiledere. Alle våre ansatte har universitets/høgskole-utdanning innen helsevitenskap, og samtlige coacher har gjennomgått vår egen utdanning innen trening og ernæring på 60 studiepoeng. Dette studiet gjennomfører vi i samarbeid med Høgskolen i Innlandet, og du kan lese mer om denne obligatoriske grunnutdanningen for våre coacher HER

At samtlige coacher har høyere utdanning som er utviklet og kvalitetssikret av oss er selve kjernen i den høye kvaliteten vi leverer. For deg som kunde gir dette trygghet på at kompetansen til din coach er høy, og at tjenesten du får levert er seriøs, profesjonell og vitenskapelig forankret. 

Uansett hvilken av våre coacher du velger, har alle de samme internasjonale sertifiseringene, og er lisensiert gjennom EU-organet Europe Active i Brussel.

Alle våre coacher har internasjonale lisenser som:

Certified Fitness Assistant

EQF level 2

Certified Personal Trainer

EQF level 3

Certified Nutrition Coach

AE level 4

Certified Advanced Personal Trainer

AE level 4

Certified Weight Management Exercise Specialist

EQF level 5

Certified Online Training Specialist

AE level 5

Få akkurat den spesialkompetansen du trenger

I tillegg til den obligatoriske utdanningen og sertifiseringene nevnt ovenfor, har hver coach sine egne spesialiseringer basert på egne preferanser og spesialkompetanse. Med over 100 coacher i Active PT-teamet, er du trygg på å finne spisskompetansen du trenger. 

Du kan lese mer om de ulike sertifiseringene og lisensene våre coacher har på denne siden

Noen har lengre utdanning innen ernæring, mens andre har spesialisert seg på prestasjon rettet mot toppidrettsutøvere. Er du gravid – eller har nylig født barn – finner du eksperter innenfor trening under og etter graviditet. Vi har også coacher som spesialiserer seg på vektregulering, opptrening etter skader, trening for eldre, og mye mer. 

Du kan også krysse av for hva du er mest interessert i når du søker hos oss, så finner vi en coach som passer perfekt til deg.